SAMARBEJDE

URBANRUN X HOLDTRÆNING ODENSE

1 UGENTLIG GRATIS TRÆNING!

Hvem er urbanRUN?

urbanRUN&WALK startede for 6 år siden, fordi de selv synes der manglede et træningstilbud for kvinder, hvor man skulle kunne deltage uanset hvem man var og bare være fuldstændig sig selv.

De har nu 13 hold i ugen i Odense og 5 hold i Middelfart. 

I hver træning har de et omdrejningspunkt omkring social og motiverende træning, så du som medlem går fra hver træning med armene over hovedet og en stor succesfølelse (selv på de kolde og våde dage). De er alle uddannede instruktører og laver den bedste træning til dig, hvor du også har det sjovt og oplever en masse anerkendelse undervejs. I urbanRUN&WALK kan du komme og være med uanset hvilken form du har og vi står klar med åbne arbejde til at byde alle velkommen!

Hvorfor samarbejde?

I Holdtræning Odense og urbanRUN&WALK tror vi ikke på konkurrenter, vi ser samarbejdspartnere!

Derfor har vi indgået dette samarbejde som giver jer endnu flere muligheder for at træne og prøve nye spændende hold både inde og ude.

Som medlem i enten urbanRUN eller Holdtræning Odense kan du gå ind og få en valgfri træning hver uge det andet sted, HELT kvit og frit!


Så på de regnfulde dage kan du tjekke indenfor med Holdtræning Odense og på solskinsdagene kan du hoppe udenfor med urbanRUN&WALK

Vi glæder os over samarbejdet og vi skal selvfølgelig lave mange flere aktiviteter og events sammen i Odense.

MELD DIG IND I FÆLLESSKABET NU!

Spørgsmål?

 
 
 
 

Kontakt os

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os, såfremt du har spørgsmål eller brug for hjælp

Følg med på SoMe